кадър: Bulgaria ON AIRПо думите му шоуто на Слави Трифонов в

...
кадър: Bulgaria ON AIRПо думите му шоуто на Слави Трифонов в
Коментари Харесай

Кубрат Пулев: Шоуменът Слави Трифонов не притежава необходимите лидерски качества да ръководи България

кадър: Bulgaria ON AIR

По думите му шоуто на Слави Трифонов в политиката едвам в този момент стартира.

Гласувах за България, която да е мощна, същинска, да е страна, която да се грижи за своя народ, да има точни и ясни правила и по този метод да живее по-добре. Това показа в изборното студио на Bulgaria ON AIR боксьорът Кубрат Пулев.

" Българите желаят смяна. Те не имат вяра на политиците и на системата. И гласоподават за артист и шоумен като Слави Трифонов. Няма неприятно. Омръзнало им е да ги лъжат всевъзможен вид измамници ", уточни спортистът.

Според Пулев, водачът на " ИТН " не има нужните лидерски качества да управлява България. " Лидерът би трябвало да има силата, волята и интелекта да се оправи с всичко това. Аз не виждам това у Трифонов ", счита Кобрата.

" Дано не съм прав, само че виждате, стартира шоуто. Почва се гоненица, няма го, през Фейсбук комуникира - такова ръководство не съм виждал на никое място по света! 10 години живях в Германия, на никое място не съм виждал подобен водач. Не виждам по какъв начин ще успее по този метод. Близо са, само че... доста мъчно ", безапелационен е Пулев.

Той самият не се дефинира за стимулиран политик, който " непременно драпа за тази власт ". И споделя, че в България се усеща в Рая.

" За мен България би трябвало да се управлява от напълно нов вид политика. Познавам доста политици - и от Българска социалистическа партия, и от ГЕРБ, и от Има Такъв Народ, приказвам с тях - просто оставам с усещането, че нямат обич в сърцето си за България. Никой от тези политици не носи мощна обич в сърцето си. Всички желаят едно и също - желаят България да се оправи. Но никой не съумява ", посочи Пулев.

Надежда той вижда в любовта на българите.

" Целта ми е България да е по-силна, по-истинска, с ясно правила, с повече обич. Родителите да възпитават децата си с доста обич към България, тъй като това е бъдещето ", приключи боксьорът.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР